Woning verhuren

Bezit je vastgoed in Breda en heb je een partner nodig die kamers, studio's en appartementen voor je verhuurt? Ontwikkel je huisvestingsprojecten en zoek je huurders voor je studentenkamers? Of ben je een particuliere woningeigenaar, staat je huis al lang te koop en wil je van je dubbele lasten af? Wij verhuren je woning(en)!

Onze werkwijze

Wanneer wij uw woning in de verhuur mogen nemen komen wij bij u in de woning langs om deze op te nemen en foto’s van de woning te maken. Met deze informatie en foto’s zullen wij de woning op onze website en andere goed bezochte huizensites publiceren. Op deze manier krijgen de kandidaten een goed beeld van de woning. Wanneer er kandidaten interesse hebben in de woning, plannen we een of meerdere bezichtigingen. Als een kandidaat-huurder besluit om uw woning te willen gaan huren, stellen wij de huurovereenkomst op na uw akkoord.

Voor meer informatie over onze kosten en voorwaarden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels onderstaand contactformulier.

Bedrijfsnaam

Naam (*)

Telefoon (*)

Uw email (*)

Toelichting

bezichtig huurwoning

  • Onbeperkt bezichtigen voor € 38,- per kwartaal
  • Dagelijkse bezichtiging van je favoriete woningen
  • Direct (telefonisch) aanmelden voor 1 of meer bezichtigingen
inschrijven

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf?

bekijk vacatures
  • Corona Virus

    Beste lezer, Gisteravond zijn de maatregelen m.b.t. het Corona virus weer aangescherpt door de overheid. Helaas zijn wij nu genoodzaakt ... Lees verder

    Meer nieuws

Like ons op Facebook

Tweets van @Stadhuis