Over stadhuis

StadHuis bemiddelt voor huurders en verhuurders over woningen in Breda. Op een persoonlijke, professionele manier. We doen er alles aan om de leukste kamers, studio's, appartementen en eensgezinswoningen te vinden. Gestoffeerd en instapklaar. Liggend in je favoriete buurt. Passend binnen jouw budget. Dat lukt ons 99 van de 100x!

Divers, breed aanbod huurwoningen
We verhuren diverse woningtypen van verschillende grootten in uiteenlopende prijsklassen.
Aan o.a. expats, starters, (jong) werkenden, studenten en bedrijven.
Alle woningtypen kom je bij ons tegen. Van vrijstaande villa’s tot kleine studentenkamers.
Van locaties op het platteland tot locaties in hartje centrum.
Niet alleen in Breda, maar ook in o.a. Prinsenbeek, Teteringen, Bavel, Ulvenhout, Terheijden, Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout, Chaam, Oosteind, Dorst, Dongen, Made, Den Hout, Rijen en Gilze.

Expat verhuur
Bent je opzoek naar een woning voor een (nieuwe) medewerker? Wij helpen graag mee. Door onze vele jaren ervaring kennen we de wegen naar een leuke woning. Gemeubileerd of gestoffeerd.
Verliefd op een gestoffeerde woning? En wil je liever gemeubileerd wonen? Ook dit is vaak mogelijk voor een af te spreken bedrag. Wij helpen hier graag mee.

Wil je graag verhuren aan expats? Door samenwerkingen met verschillende grote bedrijven in en rond Breda is dit ons al vaak gelukt.

Veel ervaring
Met meer dan 14 jaar ervaring in verhuren in Breda ben je bij StadHuis Breda voor zowel verhuren als huren aan het beste adres.
Snelheid, enthousiasme en vasthoudendheid zijn de eigenschappen die klanten in ons terug kunnen vinden. Wij zoeken tot je tevreden bent. En dat voor een, van te voren afgesproken, vaste prijs. No cure, no pay.

Passie voor ons vak en voor vastgoed
Mensen komen hier graag. Omdat de deuren van ons verhuurkantoor altijd open staan voor een kopje koffie, thee of een praatje. Omdat ze onze open, informele, persoonlijke benadering prettig vinden. Omdat ze onze passie voor vastgoed en voor ons vak voelen.

Beheermogelijkheden
Het beheren van een object is een tijdrovende klus. Daarom biedt StadHuis Breda haar diensten aan. Je kunt het beheer van uw pand volledig of gedeeltelijk door ons laten regelen.

Wij kunnen zowel het financiële als het technische beheer voor je verzorgen.
En dat scheelt je niet alleen in het werk; soms hou je er ook een groot belastingvoordeel aan over! Bij het afdragen van het beheer van je privébezit vallen de inkomsten hiervan niet in BOX 1 (belast tarief 52%) maar in BOX 3 (belast tarief 1,2%) van de inkomstenbelasting. Wij raden je aan om je persoonlijke mogelijkheden met je belastingadviseur te bespreken.

Bij financieel beheer draagt StadHuis Breda zorg voor het tijdig innen van de maandelijkse huur. Bij te late betalingen ondernemen wij stappen om de huur te innen door bijv. het verzorgen van aanmaningen/incassomaatregelen en inschakeling van gerechtsdeurwaarder (hiervoor pleegt beheerder op voorhand overleg met opdrachtgever).
De incassokosten komen, zoals opgenomen in de huurovereenkomst, voor rekening van de huurder.
Als je ook voor technisch beheer kiest, wordt het bovenstaande aangevuld met de volgende werkzaamheden:
In- en uitcheck (optioneel maar wordt zeker aangeraden), afhandeling klachten onderhoud, offertes aanvragen en het coördineren van de onderhoudsopdrachten.
Wanneer je voor eventuele schade jezelf wilt indekken, dan adviseren wij een professionele in- en uitcheck te laten uitvoeren. Ook zonder beheercontract kunnen wij dit voor je regelen.

Voor nadere informatie kun je altijd contact opnemen via 076-5729074 of via [email protected]
Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een afspraak inplannen om e.e.a. te bespreken.

Ons team

Bij StadHuis zijn we met 4 verhuurmakelaars in diverse leeftijden. We hebben liefhebbers van moderne huizen en fans van karakteristieke woningen. We zijn een divers, ambitieus team. Multitaskende professionals die de woningmarkt goed kennen en voor de beste woning-huurdermatch gaan. Snel reagerend. En snel handelend!

bezichtig huurwoning

  • Onbeperkt bezichtigen voor € 38,- per kwartaal
  • Dagelijkse bezichtiging van je favoriete woningen
  • Direct (telefonisch) aanmelden voor 1 of meer bezichtigingen
inschrijven

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf?

bekijk vacatures
  • Corona Virus

    Beste lezer, Gisteravond zijn de maatregelen m.b.t. het Corona virus weer aangescherpt door de overheid. Helaas zijn wij nu genoodzaakt ... Lees verder

    Meer nieuws

Like ons op Facebook

Tweets van @Stadhuis