Werkwijze

Dat is 'm! Je nieuwe thuis. Je wilt de woning natuurlijk meteen in het echt zien. Dus regelen we snel een bezichtiging. Je ziet, beleeft en vergelijkt al je favoriete woningen in korte tijd. Zo wordt kiezen wel heel makkelijk.


Wil je kijken welke woningen wij momenteel beschikbaar hebben? Toegang tot ons online woningaanbod is gratis en onbeperkt!
Pas wanneer je een woning wilt bezichtigen, dien je € 38,- te betalen. Hiermee kan je drie maanden lang onze woningen bezichtigen.
Betaalde inschrijfkosten worden niet terug betaald.

Inschrijving
Je kunt je online inschrijven of bij ons op kantoor. Met deze inschrijving kun je van de normale werkwijze gebruik maken, maar ons ook inschakelen als aanhuurmakelaar. Kijk voor meer informatie hierover op onze webpagina ‘aanhuren’.

Inschrijfkosten
Je inschrijving zijn een kwartaal geldig en geven jou het recht op het onbeperkt bezichtigen van woningen. Uiteraard wel mits er nog plek is voor een bezichtiging, en je voldoet aan de wensen van de verhuurder.

Woningen bezichtigen?
Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 076-5729074 voor het inplannen van bezichtigingen. Onze openingstijden staan vermeld op de contact pagina.

bezichtig huurwoning

  • Onbeperkt bezichtigen voor € 38,- per kwartaal
  • Dagelijkse bezichtiging van je favoriete woningen
  • Direct (telefonisch) aanmelden voor 1 of meer bezichtigingen
inschrijven

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf?

bekijk vacatures

Like ons op Facebook

Tweets van @Stadhuis