Werkwijze

Dat is 'm! Je nieuwe thuis. Je wilt de woning natuurlijk meteen in het echt zien. Dus regelen we snel een bezichtiging. Je ziet, beleeft en vergelijkt al je favoriete woningen in korte tijd. Zo wordt kiezen wel heel makkelijk.


Heb je een leuke huurwoning in Breda via onze website gevonden? Schrijf jezelf in op onze website en neem telefonisch contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging!

Inschrijfkosten
De inschrijving geeft jou het recht op het onbeperkt bezichtigen van alle woningen die wij online aanbieden. De inschrijfkosten zijn 3 maanden geldig. Na deze periode verloopt je account automatisch en zullen wij niet opnieuw automatisch inschrijfkosten afschrijven.
De inschrijfkosten bedragen € 38,- per drie maanden.

Betaalde inschrijfkosten worden niet gecrediteerd.

Administratiekosten
Besluit de verhuurder op basis van je persoonlijk dossier een overeenkomst aan te gaan? Dan stellen wij de huurovereenkomst op. Hiervoor betaal je administratiekosten á € 250,- + 21% BTW.
Heb je tijdens de huurperiode vragen over je huurovereenkomst of krijg je de verhuurder niet te pakken? Neem contact met ons op en wij doen ons best je hier mee te helpen!

Indien je niet aan onze inkomenseis voldoet, dan is het in overleg mogelijk om een familielid garant voor je te laten staan. Garantstellingskosten bedragen € 49,50 + 21% BTW.
Kijk voor de voorwaarden voor garantstelling op de pagina huurvoorwaarden.

Borgsom en eerste maand huur
Voordat de huurovereenkomst ingaat, betaal je een borgsom en de eerste maand huur aan de verhuurder. De borgsom verschilt per woning. Hierover word je tijdens de bezichtiging geïnformeerd. Wil je dit voor de bezichtiging al weten? Neem dan telefonisch contact op met ons kantoor.

Zijn de borgsom en de eerste maand huur betaald? Dan is de sleutel voor jou! Vergeet niet een inboedel- en WA-verzekering af te sluiten. Dat ben je als huurder wettelijk verplicht.

bezichtig huurwoning

  • Onbeperkt bezichtigen voor € 38,- per kwartaal
  • Dagelijkse bezichtiging van je favoriete woningen
  • Direct (telefonisch) aanmelden voor 1 of meer bezichtigingen
inschrijven

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf?

bekijk vacatures

Like ons op Facebook

Tweets van @Stadhuis