Stadhuis Breda

076-5729074
[email protected]


Breda, Tramsingel


Omschrijving

BEZICHTIGING IS VOL

Via een gezamenlijke entree heb je toegang tot deze speelse studio welke gelegen is op de tweede verdieping. Je komt binnen in de woonkamer met open keuken. Deze keuken is voorzien van een koel,-vrieskast en afzuigkap. De woonkamer kijkt uit over het water. Via een trap is de multifuctionele zolder te bereiken welke zich boven de woonkamer bevindt. Deze ruimte kan dienen als slaapruimte. De eigen badkamer heeft een douche, toilet en wastafel.

De studio is voorzien van een laminaatvloer. Door de aanwezigheid van de originele balken heeft deze studio een gezellige uitstraling. Je kunt gezamenlijk gebruik maken van de wasmachine en droger.
Deze woning is geschikt voor 1 persoon.

De eerste bezichtiging vindt plaats op woensdag 4 december om 16.00 uur. Nadat je bent ingeschreven, kan je telefonisch contact met ons opnemen via 076-5729074 om je aan te melden voor de bezichtiging!

De huurprijs is €725,- per maand inclusief G/W/L, gemeentelijke belastingen en internet.

Voor het netjes opleveren van de studio (instapkosten) betaal je een bedrag van €650,- excl. BTW direct aan de verhuurder. De woning wordt daarvoor als volgt opgeleverd:
- Wit geschilderde en strakke witte wanden (mogelijk al eerder gewit en gestuukt)
- Wit geverfde plafonds (mogelijk al eerder gewit)
- Plafondverlichting in woongedeelte en badkamer
- Schoonmaak voor oplevering
- WC-rol houder
- WC-bril

Hou rekening met het volgende:
- Geschikt voor 1 persoon
- Geen huurtoeslag mogelijk
- De verhuurder is op zoek naar een werkende huurder die voldoet aan de inkomenseis van 3x netto de maandhuur OF een werkende huurder met garantstelling van ouders/familie die 5x de maandhuur netto verdienen.


De studio is gelegen aan de singel in Breda Centrum. Binnen 5 minuten lopen sta je in de gezellige binnenstad van Breda. Parkeren kan gratis voor de deur.