Inschrijven zonder wachtlijst

Op zoek naar een huurwoning in Breda? Een kamer, studio, appartement, etage of woning? StadHuis biedt kwaliteit in wonen. Zonder wachtlijsten, zonder onverwachte kosten. Schrijf je in en we staan voor je klaar!


Straat Oranjeboomstraat

Postcode 4814EG

Wijk Centrum

Stad Breda

Prijs €925,- (incl.)

Beschikbaar Vanaf 01-10-2019

Interieur Gestoffeerd

Slaapkamers 1

Toiletten 1

Badkamers 1

Lift Nee

Vloer Laminaat

Oppervlakte 55 m²

Keuken Half open

Koelkast Ja

Fornuis Gas

Afzuigkap Ja

Woning type Appartement

Tuin Geen

Dakterras Nee

Parkeren Gratis

Buitenruimte Nee

Beschrijving

De bezichtiging zit vol!

Op dit moment wordt dit appartement gerenoveerd! Huurtoeslag aanvragen is mogelijk!

Het appartement bevind zich op de begane grond. Je komt binnen in de ruime woonkamer met open keuken, waar je de beschikking hebt over een koelkast, kookplaat en afzuigkap. Hier bevindt zich ook een wasmachine aansluiting.
Aan de achterzijde is een aparte slaapkamer aanwezig.
De badkamer is voorzien van een wastafel en douche. Er is een apart toilet aanwezig.

Dit appartement wordt momenteel helemaal opgeknapt. Er zal een nieuwe badkamer komen, nieuwe vloer en alles wordt geschilderd.
Je kunt er dus zo in!

De huurprijs bedraagt € 925,- inclusief G/W/L en internet. Exclusief gemeentelijke belastingen. Deze prijs is gebaseerd op 2 personen.
Voor 1 persoon is de huurprijs € 895,00 inclusief G/W/L en internet.

Het appartement is gelegen aan de rand van het Centrum van Breda. Het Centrum is op nog geen 10 minuten loopafstand. Tegenover de woning is er gratis parkeergelegenheid aanwezig.
En de winkels voor dagelijkse boodschappen zijn vlakbij.

Is je interesse gewekt? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 076-5729074 voor het inplannen van een bezichtiging op vrijdag 20 september om 15.30 uur.

Wanneer je deze woning gaat huren betaal je aan ons kantoor administratiekosten van € 250,00 + 21% BTW. (indien van toepassing garantstellingskosten a € 49,50 + 21% BTW).

Hou rekening met het volgende:
- Geschikt voor 1 of 2 personen
- Verhuurder is op zoek naar werkende huurders die voldoen aan de inkomenseis van 3x netto de maandhuur OF huurders die werken en garantstelling hebben van familie die 5x de maandhuur netto verdienen
- Huurtoeslag mogelijk