Over stadhuis

StadHuis bemiddelt voor huurders en verhuurders over woningen in Breda. Op een persoonlijke, professionele manier. We doen er alles aan om de leukste kamers, studio's, appartementen en eensgezinswoningen te vinden. Gestoffeerd en instapklaar. Liggend in je favoriete buurt. Passend binnen jouw budget. Dat lukt ons 99 van de 100x!

Ben je op zoek naar een geschikte woning en wil je graag dat wij je daarbij helpen? Dat kan!

Bel ons snel voor een afspraak om je woonwensen door te spreken bij ons op kantoor onder het genot van een kopje koffie of thee. Samen vullen we een opdracht tot dienstverlening in voordat we voor je aan de slag gaan.

Wat kun je van ons verwachten?

– Wij gaan direct op zoek naar passende woningen binnen en buiten ons netwerk. Zodra we voor jou een woning hebben gevonden, die voldoet aan jouw woonwensen, krijg je hierover gelijk alle informatie die op dat moment bekend is bij ons. Wij streven ernaar om op korte termijn één of meerdere woningen aan je te kunnen voorleggen.

– Ben je, naar aanleiding van de verkregen informatie, benieuwd geworden naar de woning? Dan plannen we graag zo snel mogelijk een bezichtiging met je in. Deze bezichtiging is dan 1 op 1 met jou alleen.

– Heb je interesse in de woning, dan behartigen wij jouw belangen tegenover de verhuurder. Waar moet je dan aan denken? Onderhandelen o.a. over de huurperiode, de huurprijs, de opleverdata of opleverkwaliteit en uiteraard zullen we je positief aanbevelen als geschikte huurder.

– Vind jij de gevonden woning toch niet voldoen aan je woonwensen? Dan blijven wij voor je doorzoeken tot we de juiste woning voor je gevonden hebben. Op het moment dat je zelf een woning via een andere heb gevonden, vragen we je dit direct aan ons door te geven. Dan stoppen we direct met zoeken en annuleren we kosteloos de opdracht. Wij werken op ‘no cure, no pay’ basis.

– Is de verhuurder akkoord met jou als nieuwe huurder? Dan maken we graag alles zo snel mogelijk voor je rond en zorgen we voor een betrouwbare huurovereenkomst. Deze zullen we dan uitgebreid met je doorspreken en al je vragen beantwoorden. Ook zorgen we er voor dat je op tijd de sleutels krijgt van je nieuwe woning.

– Ga je een woning huren die wij voor je gevonden hebben als aanhuurmakelaar, dan betaal je aan ons kantoor een vergoeding die gelijk staat aan de maandhuur + 21% BTW.

Indien het voor jou moeilijk is om bij ons op kantoor langs te komen, dan kunnen we je altijd de opdracht tot dienstverlening toe te sturen. We willen je dan vragen deze zo compleet mogelijk in te vullen en getekend te retourneren. Daarna gaan we meteen voor je aan de slag!

Je hoeft pas inschrijfkosten te betalen op het moment dat je met ons meegaat naar de eerste bezichtiging.

bezichtig huurwoning

  • Onbeperkt bezichtigen voor € 38,- per kwartaal
  • Dagelijkse bezichtiging van je favoriete woningen
  • Direct (telefonisch) aanmelden voor 1 of meer bezichtigingen
inschrijven

Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf?

bekijk vacatures
  • Corona Virus

    Beste lezer, Gisteravond zijn de maatregelen m.b.t. het Corona virus weer aangescherpt door de overheid. Helaas zijn wij nu genoodzaakt ... Lees verder

    Meer nieuws

Like ons op Facebook

Tweets van @Stadhuis